vineri, 21 noiembrie 2014

Tăcerea îngerului


Închide ochii și ascultă! În tăcere, lumea capătă alte culori. Ți se dezvăluie unghiuri din care n-ai privit niciodată.

Deschide-ți sufletul și privește! Dincolo de tumultul lumii și al sufletului tău pulsează tainic o viață trăită cu pace și bucurie adâncă: viața îngerească.

O lume în afara lumii!

Vezi tu, îngerii nu sunt ca noi. Ei nu stau în cumpănă între rău și bine, nu se mânie, nu se ceartă, nu au conștiința încărcată, nici sufletul greu și împovărat. Ei sunt deja biruitori!

Îngerii doar slujesc. Plini de lumină, bucurie și bunătate, sunt mesageri ai Iubirii de dincolo de lume. Îngerul este o conjuncție în poemul de iubire al Creatorului: ne apropie pe noi, oamenii, de Dumnezeul cerului și al pământului. Și tocmai de aceea ne sunt mai aproape decât credeai!

Vino și ridică colțul vălului și privește în lumea lor miercuri, 10 decembrie, ora 19.00, în Sala Capitol a Filarmonicii Banatul din Timişoara!

Te invit pe tărâmul cuvintelor vieții. Pătrunde în lumea cufundată în tăcerea de taină a îngerilor împreună cu părintele Iustin şi părintele Pantelimon de la Mânăstirea Oaşa, doi oameni ce îşi trăiesc viața între tihna bătăilor de toacă și bucuria simplă, arhetipală, a fâlfâitului aripii de înger.

Fiindcă întâlnirea noastră va fi în perioada de dinaintea Crăciunului, va cuprinde și un scurt concert de colinde tradiționale românești. 


Te aşteptăm cu drag!      
Liga Studenţilor din Timişoara