miercuri, 15 iulie 2015

Tabără de fete cu tema "Familia" 21-30 august 2015


Dragi prietene, în anul 2008 a avut loc ultima tabără studențească cu Părintele Teofil Părăian, destinată exclusiv fetelor și găzduită de Mânăstirea de maici de la Țeț.
În vara aceasta ne-am hotărât să reînnodăm firul întâlnirilor noastre.
Vă invităm, așadar, în perioada 21 - 30 august, la Mânăstirea Țeț, din județul Alba, în tabăra cu tema: Familia.
Ne-am gândit să vorbim împreună despre părinți și copii. Despre bunici. Despre mire și mireasă, și despre nuntă. Despre casă. Despre Mama cea întotdeauna cel mai aproape. Despre frați și surori. Despre jocurile copilăriei. Despre reuniunile de familie și despre cei șapte ani de acasă. Despre Tata, despre plimbarea cu sania pe prima zăpadă şi despre școala muncii. Despre prima spovedanie. Despre Familia-Biserică și despre Biserica-Familie. Despre „celula de bază a societății”. Despre Patrie. Și despre orice altceva mai doriți să deslușim împreună din această temă vastă...
Invitații noștri speciali, care vin de la Mânăstirea Oaşa, vor fi: Ierom. Pantelimon Şuşnea, Ierom. Silvan Cablea, Ierom. Ioan Zaharia şi Pr. Marcel Hancheş.
Ne dorim dialog, multe întrebări și vă așteptăm cu drag!


Organizatori: Liga Studenţilor din Timişoara, Liga Studenţilor din Cluj, Liga Studenţilor din Oradea, Organizaţia Tinerilor din Sibiu, Asociaţia Tinerii din Ziua de Azi Braşov, Liga Tinerilor Creştin Ortodocşi din Tîrgu-Mureș și Liga Tinerilor din Cugir.

Cazarea şi masa sunt asigurate de Mânăstirea Ţeţ. Participanții vor suporta doar costul transportului.

Termenul final pentru înscrieri este 15 august 2015.

Detalii şi înscrieri la:
Elena - 0721.615.948; 0740.023.748; lstimisoara@gmail.com